Ακολουθήστε μας:

Για Εμάς

Για Εμάς

Διατηρούμε Ενισχύουμε Και
Προστατεύουμε την Ορασή σας.

Η παρουσία μας στο χώρο μετρά 20 χρόνια από το 2003 με το πρώτο κατάστημα στο Π.Φάληρο, αργότερα το 2014 επεκτάθηκε με το ηλεκτρονικό κατάστημα fakoi -epafhs.gr πανελλαδικής εξυπηρέτησης και το 2015 δημιουργήθηκε άλλο ένα φυσικό κατάστημα οπτικών OTTICA στη Βάρη. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο από οπτικούς – οπτομέτρες.

Η εξυπηρέτηση στηρίζεται στην  πολυετή πλέον πείρα και γνώση του επαγγέλματος . Η τακτική συμμετοχή μας σε ημερίδες και σεμινάρια ανανεώνει συνεχώς την ενημέρωση μας για τις τρέχουσες τεχνολογίες όλων των ιατροτεχνολογικών εφαρμογών ώστε να ικανοποιούνται ακόμα και οι πιο “απαιτητικοί”. Χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται πλέον την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων μας .

Mission

Η καλή όραση είναι το πάθος μας!

Μη διστάσετε, λοιπόν, να μας επισκεφθείτε και να μας συμβουλευτείτε για ειδικές κατασκευές και εφαρμογές σε γυαλιά και φακούς επαφής και φυσικά, να δοκιμάσετε όλες τις επώνυμες συλλογές μας.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολυεστιακά γυαλιά, με εγγύηση προσαρμογής, γυαλιά οράσεως, ειδικές κατασκευές για υψηλούς βαθμούς, γυαλιά ηλίου, ειδικές κατασκευές γυαλιών ηλίου με βαθμούς, φακούς επαφής, αξεσουάρ και βοηθήματα χαμηλής όρασης.

Επίσης θα βρείτε όλους τους μαλακούς φακούς επαφής: μονοεστιακούς & πολυεστιακούς, μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, ημερήσιους – μηνιαίους, σιλικόνης- υδρογέλης, έγχρωμους, καθώς και υγρά φακών επαφής.

Πλεονεκτήματα

Γίνονται δεκτά όλα τα ταμεία και όλες οι πιστωτικές κάρτες, με άτοκες δόσεις.

Testimonials

Τι είπαν οι πελάτες μας!

Ενδεικτικά μερικά από τα σχόλια πελατών μας.